Job-coaches van Work Support begeleiden Polen in werk en verblijf

Tholen - Work Support wil haar uitzendkrachten voor lange tijd aan het werk hebben voor Work Support. Om dat te bewerkstelligen, heeft het bedrijf een aantal speerpunten. Er zijn job-coaches die de mensen begeleiden in werk en verblijf. "We zorgen goed voor onze uitzendkrachten, want het is niet niks om 1000 km van huis en haard te zijn", zegt Michel van Bekkum. Doordat de ervaring van uitzendkrachten binnen de organisatie blijft, is de inwerktijd relatief kort. Deze investering wordt dus terugverdiend.


Jobcoach Marcin Paczesny

Die goede zorgen voor de uitzendkrachten worden bevestigd door het SKIA-certificaat. De melding daarvan prijkt op de website. Dit certificaat geeft aan dat de huisvesting, vervoer, medische zorg, sociale begeleiding, controle op identiteitspapieren, 24-uurs hulpdienst en handboek huis en leefregels in de taal van de medewerker op orde zijn.

Work Support werkt bewust met Poolse uitzendkrachten. Dat blijkt ook wel uit het feit dat ze zelfs in zomervakanties geen vakantiekrachten inzetten. Volgens Michel van Bekkum zijn de cultuurverschillen niet groot. 2008 is een bijzonder jaar voor Work Support uit Veenendaal, want ze bestaan10 jaar. Dat weten de opdrachtgevers inmiddels, want zij zijn verrastmet een heerlijke taart. Er staan meer ideeën op stapel om dit jubileumte vieren.

Voor meer informatie:
Michel van Bekkum
Work Support
Tel: 0318-581444
www.worksupport.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven