Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rob Boeters van BKC:

"Praktisch alle kasgroententelers willen onze ketel"

Tholen - Rob Boeters heeft hetzelfde innoverende karakter als zijn vader. In 1996/1997 kwam hij op de markt met iets geheel nieuws: de WOK, de ketel en buffertank ineen. Door de ontwikkeling in de markt was er in 2005 ruimte voor iets nieuws en dat werd de BBK. Deze kon voorzien in de behoefte aan een grotere vuurgang en een verticaal buffersysteem. Inmiddels zijn er 120 van verkocht. "Praktisch alle kasgroententelers willen deze ketel", zegt Rob.



De rol van het ketelhuis wordt door de opkomst van wkk's wel kleiner, maar toch verwacht Rob dat de telers altijd de ketel nodig zullen hebben. "Daar verandert niets aan. Wkk's komen wel ver, maar kunnen niet alles opvangen!" Inmiddels zijn de ontwikkelingen voor de volgende productinnovaties in volle gang. De ogen van Rob lichten op als hij aan het product denkt wat hij nog op de markt gaat brengen, maar hij licht nog geen tipje van de sluier op!

Voor meer informatie:
Rob Boeters
BKC Ketelconstructie
Mariƫndijk 7
2675 SV Honselersdijk
Tel: 0174-626081
Fax: 0174-627445
www.boetersbkc.nl