Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spaans dochterbedrijf De Gier Driving Systems verhuist naar nieuw pand

De Gier Sistemas de Traccíon, de Spaanse dochteronderneming van De Gier Driving Systems, is verhuisd naar een nieuw pand. Omdat het oude bedrijfspand uit zijn voegen barstte, is er een nieuw pand gekocht op een prachtige locatie nabij de Autovía del Mediterránio (A7) in het hart van het tuinbouwgebied bij Almeria in Spanje. Vanuit dit logistieke knooppunt kan De Gier alle Spaanse en Zuid-Amerikaanse relaties optimaal beleveren. Door de combinatie van opslag, productie en de samenwerking met het hoofdkantoor in Nederland zijn wij in staat heel flexibel in te spelen op wensen van onze relaties.

De officiële overdracht van het pand vond in maart plaats. Sinds begin April 2008 zijn wij volledig operationeel in ons nieuwe pand. Deze investering stelt ons en onze Spaanse directeur Dionisio Tendero Gimbert en zijn personeel nog beter in staat onze hoge servicegraad verder uit te bouwen.

Nieuwe adres:
Calle Leonardo Da Vinci, nave 9, C.I.M.
04700 Santa Domingo (El Ejido)
Almeria
Spanje

Publicatiedatum: