Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
‘Koppelen ondernemers'

Gezamenlijk initiatief van LTO Glaskracht en Tuinbouw Jongeren Westland

LTO Glaskracht Westland en Tuinbouw Jongeren Westland zijn 2 jaar afzonderlijk bezig geweest met het koppelen van glastuinbouwondernemers aan elkaar. Per vandaag trekken zij hierin samen op. Beide organisaties hebben inmiddels behoorlijk wat aanvragen van geïnteresseerde ondernemers dan wel potentiële jonge ondernemers die graag met elkaar in contact gebracht willen worden. De aanvragen lopen uiteen van ondernemers die geen opvolger hebben tot potentiële ondernemers die graag een eigen glastuinbouwbedrijf willen opzetten. Tevens zijn er veel aanvragen van ondernemers die op zoek zijn naar een compagnon om hun bedrijf te laten doorgroeien.

Voor Wouter Duijvesteijn van LTO Glaskracht Westland en Marco van der Goes van Tuinbouw Jongeren Westland was het dan ook logisch om hun kennis en krachten te bundelen en gezamenlijk dit initiatief verder uit te rollen. Wij hebben elkaar nodig. Kwekers van LTO Glaskracht Westland willen gekoppeld worden aan kwekers van Tuinbouw Jongeren Westland en andersom. Koppeling tussen kwekers die aangesloten zijn binnen een van beide organisaties behoort zoals gezegd ook tot de mogelijkheden.

Wij ontvangen graag bericht van geïnteresseerde leden. Vanuit onze rol als belangenbehartiger is het ons er alles aan gelegen dat de glastuinbouwsector en bijzonder de glastuinbouw in Westland en Midden Delfland gezond blijven. We stimuleren bovendien het ondernemerschap onder jongeren. Als wij vanuit ons grote netwerk de mensen en bedrijven aan elkaar kunnen koppelen dan doen we dit graag. Alle aanvragen die Duijvesteijn en Van der Goes binnen krijgen worden in grote vertrouwelijkheid behandeld. Geïnteresseerden kunnen hun aanvraag doen via www.koppelenondernemers.nl

Publicatiedatum: