Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Westland Energie Service:

Opgeven gasverbruik tussenmeter mogelijk via internetportal

Heeft u een WKK-installatie die wordt bemeterd door een zogenaamde tussenmeter? Dan biedt Westland Energie Service sinds 1 maart de mogelijkheid via haar energieportal uw (gecorrigeerde) verbruik door te geven aan Westland Energie Services. Omdat de meting achter de hoofdmeting plaatsvindt, is er geen landelijke uitwisseling van de meetgegevens en bent u zelf verantwoordelijk voor het melden van de verbruiken van uw WKK-installatie via de tussenmeting. In de periode van de 1ste t/m de 10de werkdag van de maand volgend op de maand van levering kunt u uw verbruik (geen standen) via de internetportal aan ons kenbaar maken.

Ook kunt u via onze internetportal handig en snel uw historischegegevens over meetdata gas, elektriciteitsteruglevering en afnamebekijken. Klik hier om rechtstreeks naar de energieportal te gaan.Mocht u uw portal inloggegevens niet (meer) hebben, neem dan contact opmet ons: tel. 0174 - 23 66 66.

Bron: WES-nieuwsbrief

Publicatiedatum: