Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert Biological Systems behoort tot de 50 best geleide ondernemingen in Nederland

Koppert Biological Systems is winnaar in de Deloitte competitie ‘Building the Best’ en behoort tot de 50 best geleide DGA-ondernemingen in Ne­derland. Deze 50 bedrijven geleid door een directeur grootaandeelhouder (DGA) blinken uit in financieel management, talentmanagement en inzet van technologie, zo blijkt uit het juryrapport. Financieel directeur Robert Pathuis: "De laatste jaren zijn er diverse nieuwe producten ontwikkeld en succesvol op de markt gebracht. Vorig jaar - tevens het 40 jarig bestaan - was zelfs een recordjaar voor Koppert in termen van omzet en rendement. Deze waardering is een mooie bevestiging van onze jarenlange inspanningen."

De winnende bedrijven mogen een jaar lang de titel ‘Netherlands 50 Best Managed Companies 2008’ voeren. Op 4 juni a.s. zullen de managementteams van de winnende DGA-bedrijven tijdens een feestelijk gala worden gehuldigd. De jury concludeert in haar eerste rapport dat de Nederlandse DGA-bedrijven goed scoren als het gaat om financieel management, om het aantrekken en behouden van talent en om het slim benutten van technologie.

Het is voor de eerste keer dat een onafhankelijke en deskundige jury onder leiding van Thijs Wöltgens, voorzitter Kamers van Koophandel Nederland, de 50 best geleide DGA-ondernemingen in Nederland heeft geselecteerd. In totaal hebben 130 bedrijven geleid door een DGA meegedaan in de competitie ‘Building the Best’, een initiatief van accountants- en adviesorganisatie Deloitte in nauwe samenwerking met Universiteit Nijenrode, de Kamers van Koophandel, VNO/NCW en de Stichting Ondernemersklankbord.

‘Building the Best’ richt zich – in tegenstelling tot veel andere ondernemersprijzen – op bedrijven (meer dan 50 werknemers en een omzet van meer dan 10 miljoen euro) in alle industriële sectoren en niet-beursgenoteerd. De waardering ‘Best geleide onderneming’ is een waardering voor de gehele onderneming, en niet uitsluitend voor de ondernemer zelf. De jury kijkt in de beoordeling niet alleen naar omzet of groei, maar vooral ook naar strategie en uitvoering. Deloitte wil met het programma ‘Building the Best’ een impuls geven aan de erkenning van en voor de best geleide DGA-bedrijven in Nederland.

Voor meer informatie:
Markus Huurman
Koppert Biological Systems
Postbus 155
2650 AD Berkel en Rodenrijs
Tel: 010-5140433
Mob: 06-51288705
www.koppert.nl
Publicatiedatum: