Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

HortiMaX neemt Oloïd AG over

Per 1 januari zijn de bedrijfsmiddelen van Oloïd AG eigendom geworden van HortiMaX. De verkoop van (Vita)Oloïds verloopt voortaan vanuit het HortiMaX-kantoor in België. De samenwerking met Duitse, Oostenrijkse, Zwitserse en Franse agenten blijft. De belangstelling voor VitaOloïds groeit nog steeds en er staan een aantal grote projecten op stapel. In de eerste weken van 2008 zijn er al diverse VitaOloïds verkocht. Die zullen in België geproduceerd worden, alwaar men ook al over de nodige technische kennis en jarenlange ervaring met VitaOloïds beschikt.

Met een VitaOloïd in uw waterbassin verbetert u de waterkwaliteit. Het water wordt door de VitaOloïd met de elektrisch aangedreven schoep in beweging gebracht. Door de stroming wordt het water homogeen van samenstelling en wordt het verrijkt met zuurstof. Algengroei wordt met de VitaOloïd voorkomen en er is minder bodemvervuiling. Hierdoor verstopt uw irrigatiesysteem minder snel. Voor meer informatie klik hier.
Publicatiedatum: