Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Multiteler Adrie Kole neemt afscheid van The GreeneryOp maandagavond 18 februari j.l. nam Adrie Kole (op de foto met echtgenote) afscheid van de PMAC Speciale Vollegrondsproducten. Adrie heeft inmiddels zijn bedrijf overgedragen aan zijn zoon. Adrie heeft jarenlang gefunctioneerd in de PMAC Speciale Vollegrondsproducten. Voorzitter Leon Duyvestijn prees zijn enorme inzet en de kennis van de teelt van de kleine vollegrondsproducten die hij graag deelde met anderen. De uit Waarde afkomstige Adrie Kole reed jarenlang zelf naar de veiling met zijn in Greenery-kleuren gespoten vrachtwagen. Volgens Leon heeft hij daarmee wezenlijk bijgedragen aan de naamsbekendheid van The Greenery.

Relatiemanager Wim van de Wiel had eveneens de eer om Adrie toe te spreken.
Hij deed dat met een kleine prijsvraag richting de ca. 60 aanwezige Greenery-telers. Van de Wiel informeerde bij de telers wat het meest bijzondere product was dat Kole had aangevoerd bij The Greenery. Dat waren eieren. Door niemand geraden natuurlijk.Kole teelde zo'n 40 verschillende gewassen. Iets wat niet meer vaak voor zal komen. Als dank voor zijn enorme inzet ontving Kole uit handen van Wim een plaquette met daarop de door Kole aangevoerde producten in de afgelopen jaren. Naast Kole werd er ook afscheid genomen van Wim van Vugt en Cees van de Berg.
Publicatiedatum: