Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gewasbeschermingsdag Flevoland

De Gewasbeschermingsdag Flevoland wordt 19 februari a.s. in Kerkcentrum De Hoeksteen in Swifterbant gehouden. De dag beslaat 1 dagdeel zodat u de keuze heeft 's ochtends (09.00-12.20 uur) of 's middags (13.00 - 16.20 uur) te komen. De ochtend staat onder voorzitterschap van H. Tiesinga, dijkgraaf van het Waterschap Zuiderzeeland en de middag staat onder voorzitterschap van J. Haanstra, voorzitter vakgroep akkerbouw LTO. Aanmelden is mogelijk tot 16 februari. U kunt de bijeenkomst mee laten tellen voor de verlenging van uw spuitlicentie. Klik hier voor het volledige programma.Het programma beslaat een aantal workshops:

Workshop 1
  • Gewasbescherming en kwaliteit oppervlaktewater; Waterschap Zuiderzeeland gaat in op kwaliteitsdoelen, regelgeving, het meetnet en probleemstoffen.
  • Effectief spuiten voor gewas en milieu; Hoe kunt u effectief spuiten met minimale emissies? Een verhaal door Telen met toekomst over oplossingsrichtingen voor probleemstoffen.

Workshop 2a (Veiligheid en Teelt)
  • Middelen, nieuwe toelatingen en strategie├źn; de bekende inleiding door DLV Plant over de aanpak in 2008 van onkruiden, ziekten en plagen in de belangrijkste gewassen.
Workshop 2b (Geïntegreerde gewasbescherming)
  • Met een goede bodemweerbaarheid op weg naar vitale gewassen
Workshop 3
  • Het effect van spuitdruk en doppenkeuze op drift, bladbedekking en effectiviteit
Voor meer informatie:
Ronald Spigt
PPO-AGV Lelystad
Tel: 0320 291 525
Fax: 0320 230 479
www.ppo.wur.nl


Publicatiedatum: