Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mertens bestaat 55 jaar en Groenselekt 25 jaar

Open dagen 23 en 24 februari bij Mertens en Groenselekt

Op 23 en 24 februari stellen de zusterbedrijven Mertens en Groenselekt hun deuren open op de locatie Handelstraat 6 en Transportstraat 4 te Horst. Beide bedrijven hebben feest, Mertens bestaat 55 jaar en Groenselekt 25 jaar. Op zaterdag is het programma gericht op de zakelijke relaties en op zondag is het programma informeler en zijn ook inwoners van Horst a/d Maas en omgeving van harte welkom.

Mertens is een betrouwbare toeleverancier voor producten in de professionele tuinbouw. Groenselekt is een groothandel voor de tuin- en groenbranche. Omdat de bedrijven ontstaan zijn in Baarlo en ook al jaren actief zijn in Horst, zijn het bekende namen in de regio. Het herkenbare Mertens’ wagenpark rijdt dagelijks door Zuidoost Nederland. De beide bedrijven werken landelijk en beleveren in de andere delen van Nederland gedeeltelijk met het eigen wagenpark en gedeeltelijk met externe bedrijven. Mertens en Groenselekt dragen de culturele en sportieve activiteiten in haar vestigingsgebied een warm hart toe. Dit vanuit de overtuiging dat een regio met een goed ontwikkeld sociaal en cultureel leven ook goed is voor de bedrijvigheid in die regio.

Vanaf 1995 is de hoofdvestiging van de bedrijven op het industrieterrein Hoogveld in Horst gevestigd. Sinds die tijd zijn de ontwikkelingen in de tuinbouw razendsnel gegaan en ook de tuin- en groenbranche is absoluut veranderd. Dit betekent dat Mertens en Groenselekt steeds hebben geïnvesteerd in mensen en middelen. De meest recente wijzigingen zijn de realisatie van een separate meststoffenopslag die volledig brandveilig is en de verbouwing van de showroom waarin de afhaalfaciliteit sterk verbeterd is. Hiermee voldoen we optimaal aan de klantwens en aan de allernieuwste milieuwetgeving. Tijdens de open dagen laten medewerkers van de bedrijven u graag meer zien en geven u met plezier antwoorden op uw vragen.

Een 55- en 25- jarig bestaan is een goede reden om feest te vieren. De zakelijke relaties zijn daarom op zaterdag 23 februari uitgenodigd en het programma, dat duurt van 11.00 tot 18.00 uur, is hierop afgestemd. Er is die dag onder andere een modeshow, waarin trends in bedrijfs- en werkkleding gepresenteerd worden. Op zondag 24 februari is het feest voor het personeel, familie en geïnteresseerden uit de regio Noord-Limburg. Op die dag staan van 13.00 tot 17.00 uur de deuren open voor iedereen die een kijkje wil nemen bij onze bedrijven op industrieterrein Hoogveld te Horst.

Voor meer informatie:
Anita Janssen-Vermeer
Mertens bv / Groenselekt bv
5960 AC Horst
Tel: 077-3999111
Publicatiedatum: