Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wise Use introduceert plaatbeluchters

Concentraties van zuurstof in het wortelmilieu zijn belangrijk voor de ontwikkeling van planten. Om een optimale zuurstofinbreng te realiseren, beschikt Wise Use International over een apparaat voor de tuinbouw: de plaatbeluchter. In de afgelopen jaren is dit beluchtingssysteem voor biologische zuiveringen ontwikkeld dat zowel veel zuurstof inbrengt als een lange levensduur heeft. Dit komt door het gebruik van alternatieve materialen en het toepassen van speciale productietechnieken. De levensduur verschilt per installatie. Er zijn, buiten de tuinbouw, installaties die al meer dan 10 jaar in bedrijf zijn.



De beluchters kunnen worden voorzien van een regeling waarbij deze minimaal 1 keer per dag kort wordt stil gezet. Het membraanoppervlak heeft in bedrijf een veel groter oppervlak dan in rust. Door het verkleinen van het oppervlak zal vuil, dat zich aan het membraan gehecht heeft, loslaten. Dit heeft een gunstige invloed op de standtijd.



Voor meer informatie:
Corné Bos
Wise Use International
Tel: 0348 - 40 83 07
Publicatiedatum: