Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Open dag en symposium paprikakas Vink Sion, Beetgum

Opening unieke houtgestookte WKK-installatie in Europa

Op donderdag 24 januari 2008 zal een symposium en open dag plaatsvinden bij Vink Sion BV in Beetgum. Dit evenement vindt plaats vanwege de officiële opening van de houtgestookte WKK- installatie, die uniek is in Europa. Het symposium en de open dag is een initiatief van HoSt, Imtech-Vonk en SenterNovem. De installatie is donderdag tussen 9.30 en 16.00 uur eenmalig vrij toegankelijk voor geïnteresseerden.

Het symposium zal bestaan uit een ochtend- en middaggedeelte, waarbij in de ochtend een seminar zal plaatsvinden met de officiële opening en politieke sprekers en in de middag zullen betrokken bedrijven bij de installatie de deelnemers informeren. Voor het symposium moet men zich van te voren opgegeven. Klik hier om u aan te melden.

Gelijktijdig aan de seminars vindt ook een open dag plaats. Deze loopt van 9.30 tot 16.00 uur, waarbij de installatie vrij toegankelijk is voor alle geïnteresseerden. De bedrijven die betrokken zijn bij de realisatie van dit project zullen zich presenteren met een informatiestand. Hier kan men terecht kan voor antwoord op vele vragen.

In de paprikakas bij Vink Sion, is een 5 MWth hout gestookte WKK installatie geplaatst. De installatie verzorgt warmte en elektriciteit voor 8 hectare paprika's. De installatie wordt gekarakteriseerd door een uniek hoge efficiëntie. De houtgestookte WKK bestaat uit een hout opslag, een fornuis, een hoge druk boiler, een stoom turbine, een stoom condensator, een rookgas condensator en een elektrostatisch filter.

De open dag zal van 09.30 tot 16.00 plaatsvinden, ook tijdens de seminars in de ochtenduren en middaguren zijn bezoekers van de open dag welkom.Voor de seminars is een voorlopig programma opgesteld. Tussentijds bestaat er de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de beursvloer en installatie. Tevens zijn de faciliteiten aanwezig om te kunnen lunchen.

Voor meer informatie:
www.ekwadraat.com

Publicatiedatum: