Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaadcoating:

Plant Health Care levert Myconate voor vrijwel alle tuinbouwgewassen

Plant Health Care levert producten die kunnen worden toegepast als toevoeging aan zaadcoatings. Het belangrijkste product in deze serie is Myconate Dit product kan in 3 varianten worden toegepast. Als vochtige zaadcoating en als coating poeder. Naast het gebruik als coating kan Myconate tijdens het zaaien worden aangegoten. Myconate (Formomenetine) is een natuurlijke stof die in de natuur door plantenwortels wordt afgescheiden om de kolonisatie met mycorrhiza te stimuleren.

Als zaadcoating heeft Myconate zich bewezen doordat zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden op zeer arme en fosfaatrijke gronden een kolonisatie met Endomycorrhiza tot stand komt. Ook al zijn de mycorrhizasporen in de bodem slechts zeer spaarzaam aanwezig. Wij kunnen Myconate aanbieden voor alle gewassen die in de natuur ook een kolonisatie aangaan met endomycorrhiza. Dat zijn dus vrijwel alle tuinbouwgewassen en (pot)planten met uitzondering van de Brassicaceae. Voor de toepassing op soja, katoen, mais en zonnebloem liggen de rechten wereldwijd bij Bayer.

Voor meer informatie:
Pius Floris
Plant Health Care
5260 CA Vught
Tel: 073 6562695
Fax: 073 6563102
Mob: 06 51328508
www.planthealthcare.eu


Publicatiedatum: