Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage (34 foto's)

Vollegrondsgroentedagen LTO Groeiservice druk bezocht



Tholen - De jaarlijkse Vollegrondsgroentedagen van LTO Groeiservice zijn weer achter de rug. Veel groententelers wisten vrijdagavond en zaterdag de weg naar The Greenery te vinden. En daar is Cock van Bommel van het organiserende LTO Groeiservice toch wel trots op. "De standhouders waren erg tevreden over de zakelijke contacten tijdens deze dagen en ook van de deelnemers vernam ik dat ze het een unieke gelegenheid vinden om de collega's uit de sector te ontmoeten."



"De vollegrondsgroentedagen zijn prima verlopen. Ondanks dat er jaarlijks een afname is van vollegrondsgroententelers in Nederland, was de opkomst hoger dan vorig jaar. Veel telers vinden het prettig om hun collega's eens tegen te komen", legt Cock van Bommel uit. De vollegrondsgroentedagen werden zaterdagmiddag afgesloten met een spruitjesbuffet. Cock van Bommel wil graag alle groententelers uitnodigen om aanstaande vrijdag naar de Tuinbouw Topdagen in Middenmeer te komen.

Klik hier voor de fotoreportage van de Vollegrondsgroentedagen