Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Duits seminar 22 januari:

Hoeveel moeten asperges kosten?

Tholen – De productie van een hoge kwaliteit asperges gaat telers aan het hart, maar is het product asperges ook voldoende gecompenseerd en tegen welke prijs kunt u zich handhaven op de markt? Op deze en op allerlei andere vragen met betrekking prijsstrategieën en tactieken gaat Prof. dr. Ulrich Enneking van de Universiteit van Osnabrück in tijdens de ledenvergadering van de aspergetelers in Westfalen-Lippe. Het seminar van het ministerie van Landbouw en de Aspergeverening vindt plaats op dinsdag 22 januari om 9.30 op het Tuinbouwcentrum van het Ministerie van Landbouw in Muenster-Wolbeck.

's Middags zullen marketingadviseur Birgit Jacquemin van het ministerie van Landbouw en Arno Rüffer ingaan op de vraag hoe de telers zich kunnen voorbereiden op de audit van de fiscale autoriteiten. Vervolgens houdt directeur Marion Chamier van de Westfaalse werkgeversvereniging een lezing over de tewerkstelling van personeel. Tenslotte gaan de aspergedeskundigen van het ministerie van landbouw Markus Dohmann en Ralf Grote in op de marketing van asperges.

Leden van de Vereniging van aspergetelers betalen 20 euro voor het seminar, inclusief maaltijden. Niet-leden betalen 50 euro. Aanmelden kan tot maandag 14 januari bij het Tuinbouwcentrum Munster-Wolbeck, fax 02506/309-633 of per e-mail naar Christiane Lienkamp