Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Turken bouwen megakassen in Kazachstan

De Kazachstan Global Investment Roundtable (KGIR-2018) werd onlangs in Astana gehouden onder het voorzitterschap van de Kazachse premier Bakytzhan Sagintayev.

Tijdens het evenement werden een aantal memoranda van overeenstemming ondertekend door DAL Holding Investment om investeringsmogelijkheden in Kazachstan te ontwikkelen en te bevorderen.


Een van de ondertekende memoranda van overeenstemming tussen DAL Holding Investment en Kazakh Invest gaat over hightech kassencomplexen met een oppervlakte van elk 200 hectare (het DAL Greenhouse Project). Het bedrag van de investering voor elk complex wordt geschat op ongeveer 500 miljoen dollar. Elk milieuvriendelijk complex zal banen scheppen voor meer dan duizend mensen en kan een eigen elektriciteitscentrale hebben om noodzakelijke elektriciteit, warmte en koolstofdioxide te leveren. Een aanzienlijk deel van de producten die in het complex worden geteeld, zal worden geƫxporteerd.

Voor meer informatie:
DAL Holding Investment
+90 (212) 639 85 00
info@dal-group.com
Publicatiedatum: