Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Radijssector zoekt naar variatie in aanbod

Voor radijs ziet het er dit jaar iets beter uit dan rond deze tijd vorig jaar. "We hebben momenteel een normaal aanbod voor deze tijd van het jaar en we zijn van plan dit tijdens het hele seizoen door te zetten," zegt Paul Miller van Duda Farm Fresh Foods. "Vorig jaar was het aanbod laag door de weersomstandigheden." Miller vertelt dat Duda radijs voornamelijk levert vanuit Michigan, Florida en Californië.



Variatie in de vraag
De vraag die voornamelijk van retailers en groothandels komt is aan het veranderen. "Consumenten wensen meer variatie op het gebied van radijs. We hebben een vraag naar kant en klare radijs, zoals schijfjes en ministicks, gezien. We moeten strategisch werken met nieuwe producten tijdens de vraagpieken."

Miller voegt eraan toe dat Duda een team heeft dat op de lange termijn probeert in de vraag naar nieuwe producten te voorzien. Het is een uitdaging om te bedenken wat de consument over vijf jaar zou willen.

De prijsbepaling in deze markt en met dit aanbod is stabiel. "We verwachten dat het oogstvolume gelijk blijft terwijl we wereldwijd naar nieuwe markten zoeken."

Voor meer informatie:
Paul Miller
Duda Farm Fresh Foods
Tel: +1 (407) 365-2111

Publicatiedatum: