Zwinkels Tomaten viert 75-jarig bestaan

Tholen - Op zaterdag 30 juni was het groot feest bij Zwinkels Tomaten in 's-Gravenzande. Het bedrijf vierde op deze zonnige zaterdag haar 75-jarige bestaan. Medewerkers, familie, vrienden en relaties, allemaal waren ze aanwezig om dit heugelijke feit te vieren. "We hebben met z'n allen keihard aan dit bedrijf gewerkt en dat doen we nog steeds," vertelt Tom Zwinkels trots. "Zonder hen was het niet geworden wat het nu is."

In 1943 kocht Henk Zwinkels een stuk land aan de Tomatenlaan in Wateringen. Hij begon daar met de teelt van diverse snijbloemen, maar na een aantal jaar werd de keuze gemaakt om op tomaten over te stappen. In 2004 pionierde het bedrijf met belichte teelt om jaarrond tomaten te kunnen leveren. Inmiddels heeft het Westlandse tomatenbedrijf een totale oppervlakte van 20 hectare.

Verdere uitbreiding in de toekomst zit er wel in, denkt Tom. "We hebben nog geen concrete plannen, maar je ziet dat de glasgroentesector steeds verder wordt geprofessionaliseerd. Als je als bedrijf daarin mee wil, moet je wel groeien in areaal en bedrijfsomvang." Tom ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. "We hebben een jonge directie en genoeg potentie om de komende jaren verder te groeien."

Het bedrijf greep het jubileum aan om een mooie bedrijfsfilm te maken. Bekijk hier wat ze te vertellen hebben over het verleden, heden en toekomst van het bedrijf.Voor meer informatie:
Zwinkels Tomaten
0174-640750
info@zwinkelsgreenlight.nl
www.zwinkelsgreenlight.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven