Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
De productie is gestart

Nieuwe DTS plug-in tray voor steenwolpluggen

INA Plastics heeft een nieuwe tray voor steenwolpluggen ontwikkeld. De nieuwe tray, die gebaseerd is op de Double Tray Invention, is 60X40 cm groot en is geschikt voor 240 steenwolpluggen van 27 mm. 

Het ontwerp van de DTS Plug-In biedt een ideale luchtcirculatie om de wortelgroei te bevorderen en zorgt ervoor dat de machine de planten op kan pakken. Daarom is de tray zeer geschikt voor geavanceerde geautomatiseerde productielijnen en biedt het alle voordelen van het Double Tray System: Het is voordelig, hygiĆ«nisch, productief, en beschermd de plantkwaliteit en het milieu. 



Hoewel de kosten van de DTS Plug-In tray doen vermoeden dat de tray geschikt is voor eenmalig gebruik kan de onderste tray ten minste drie tot vier jaar gebruikt worden door alleen de bovenste tray te vervangen. "Zo heb je alle voordelen van de tray tegen de helft van de kosten van ieder ander alternatief product, zoals de EPS tray."

De nieuwe DTS Plug-In tray zal voor het eind van het jaar beschikbaar worden en de presentatie van het nieuwe product valt samen met de beslissing van het bedrijf om de DTS lokaal te gaan produceren, dichtbij de grote markten. Dit werd nodig om te kunnen voldoen aan de grote vraag, om de transportkosten te minimaliseren en te garanderen dat de trays in alle omstandigheden beschikbaar zijn. 



INA Plastics zal productiefaciliteiten in Guanajuato gaan opzetten om hun klanten in Mexico van dienst te kunnen zijn via hun gelieerde onderneming INA Insumos Agricolas SA de CV. De eerste fase van hun productie-activiteiten wordt het opzetten van een automatische lijn die speciaal ontwikkeld is door Conic System, voor de assemblage van de DTS Plug-In tray voor steenwolpluggen. Conic System werkt al jaren nauw samen met INA Plastics en heeft eerder al een speciaal automatiseringssysteem, de Double De-stacker, op de markt gebracht voor de assemblage van DTS. 



Het doel is om vanaf maart 2019 DTS Plug-In trays en andere opstellingen van de DTS trays die voor de Amerikaanse en Mexicaanse markt bestemd zijn te gaan produceren in deze faciliteit. 

Voor meer informatie
INA Plastics SA
Jacob Tsonakis
117, Megaridos street
19300 Aspropyrgos
P.O. Box 64
Tel: +30 210 5580126
Fax: +30 210 5574731
jacob@ina-plastics.com
info@ina-plastics.com
www.ina-plastics.com
Publicatiedatum: