Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bom Group en Snelder presenteren Zip Inn Screen bevestigingssysteem

Schermdoek bevestigen zonder handen

Een schermdoek installeren zonder handen. Dat kan met het nieuwe systeem Zip Inn Screen van Bom Group en Snelder. Het schermdoek wordt met een ritssysteem op een verstevigde doekrand gezet, met speciaal hiervoor ontwikkelde profielen. Op de GreenTech laten de bedrijven het systeem zien. 

Doordat het schermdoek niet meer handmatig bevestigd hoeft te worden kan het in de kas gemonteerd worden op het moment dat alle bouwwerkzaamheden afgerond zijn. "Op deze wijze blijft het schermdoek nagenoeg 100% schoon", laten de bedrijven weten. "Het werkt snel en veilig." 





Montage vanaf de grond
Met het bevestigingssysteem kunnen schermdoeken op een snelle en veilige wijze verwerkt worden. "Het doek wordt vanaf één vaste locatie op de grond gemonteerd, en niet meer rijdend op hoogte", laten ze zien. 

Het Zip Inn Screen is gepatenteerd en is in principe geschikt voor elke schermdoek dat door de reguliere schermdoekleveranciers wordt aangeboden.

Van 12 t/m 14 juni zullen Bom Group en Snelder in de Rai in Amsterdam staan. Bom Group zal het systeem presenteren in stand 08-108 en Snelder in stand 12-622-E.

Voor meer informatie:
Bom Group
Kulkweg 60
3135 XE Hoek van Holland
Tel: +31 174 629441
www.bomgroup.nl

Snelder
info@snelder.nl

Publicatiedatum: