Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Horticoop

Gemak op zak met nieuwe bestel-app

Tuinbouwtoeleverancier Horticoop heeft de mogelijkheden voor het online bestellen uitgebreid met de Mijn Horticoop App. De app is een handige tool die kwekers in staat stelt snel en eenvoudig bestellingen te plaatsen, bijvoorbeeld wanneer zij in hun kas bezig zijn.



Zien is geloven
"Het bestellen van artikelen is voor een kweker vaak een haastklus waarbij veel fout kan gaan. Door overal direct online te kunnen bestellen, verkleint niet alleen de kans op fouten, ook ziet de kweker in één oogopslag zijn persoonlijk assortiment en kan hij direct herhaalbestellingen plaatsen. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week," aldus Charlotte Grootscholten, online marketeer bij Horticoop. "Ik krijg vaak de vraag of de bestel-app echt zo gebruiksvriendelijk is. Als reactie laat ik dan de video zien waarin Pietro van Genderen van GP Powerplants de app gebruikt. Zien is geloven, in dat geval."

De eerste reacties
Inmiddels gebruiken tientallen kwekers de app. Dit levert veel positieve reacties op. Kwekers die de app eenmaal gebruiken, blijven de app gebruiken. Ook accountmanagers zien de voordelen en hebben bij hun klantbezoek altijd het persoonlijk assortiment van de klant dichtbij. Om klanten te laten zien hoe makkelijk de Mijn Horticoop App werkt, komt de komende maanden webpromotor Karan Kanhai bij klanten van Horticoop om hen hierbij te helpen. Grootscholten: "Persoonlijk contact vinden we belangrijk en we zien dat klanten dat prettig vinden bij de eerste kennismaking met het onlinekanaal."



Gemak op zak
Om de livegang van deze bijzondere app te vieren, geeft Horticoop bij iedere eerste bestelling in de webshop app een powerbank voor de mobiele telefoon cadeau.

Voor meer informatie:
Horticoop
www.horticoop.nl
info@horticoop.nl


Publicatiedatum: