Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Krijters klaar? Krijten maar!

Tholen - Ze hebben lang moeten wachten. De weergoden waren de loonbedrijven niet zo goed gezind in de afgelopen maanden. De loonwerkers stonden al lang klaar om aan de slag te gaan om het kasdek te krijten. De weerberichten voor deze week zijn goed. Marel Loonwerk stond ook al in de startblokken. Rick Bot en Hans Simons kunnen de komende weken hun hart ophalen. Hans: "Er staat veel werk te wachten op ons. Er moet veel in korte tijd gebeuren. We gaan er voor. We hebben er zin in."


Rick Bot en Hans Simons staan klaar voor het krijtseizoen

Het wisselvallige weer zorgde voor een achterstand in het krijtwerk. Het is lastig plannen. Rick: "Je wilt natuurlijk dat het krijt er gelijkmatig op zit. Als het snel gaat regenen na het opbrengen, is het nog niet goed opgedroogd. Daar worden de telers en wij niet blij van. Het moet even de kans krijgen om goed te drogen. Het moet een heel seizoen mee gaan. Wij werken secuur en willen goed werk afleveren."

Voor meer informatie:
Marel Loonwerk
Hans Simons en Rick Bot
tel 0174 – 512 537
E: info@marelloonwerk.nl
www.marelloonwerk.nl

Publicatiedatum: