Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe samenwerking binnen Chinese substraatsector

Het Chinese Xiamen Jiang Ping Biological Substrate Technology Limited van Share en het management advies agentschap voor groeimedia en tuinbouw van directeur Thomas Zeitheim hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst voor lange termijn afgesloten.

Jiang Ping Biological Substrate in Xiamen, dat in augustus 2003 is opgericht, is een hightech onderneming voor de productie van biologische groeimedia. Ook bij de productie plantage in Zhangzhou zorgt het bedrijf voor de productie van verschillende soorten substraat. Op dit moment heeft het bedrijf drie grote series met bijna dertig verschillende soorten substraat in zijn assortiment. Jiang Ping richt zich op de productie van biologisch substraat, het herstel van het milieu, de handel in kokosvezel, bosbouw en tuinarchitectuur en bloemen en groenten. 


In het midden links staat Thomas Zeitheim met naast hem Fang Liang, samen met mevrouw Summer aan de rechterkant

Nieuwe investeringen zorgen ervoor dat Jiang Ping ook een voet tussen de deur kan krijgen in andere segmenten en vooral een groter aandeel zal krijgen op de lokale Chinese en internationale markt.

Op dit moment heeft het bedrijf vestigingen in Xiamen, Zhangzhou, Guangzhou, Shanghai, Tianjin, Chongqing en Yunnan. In Shandong heeft het bedrijf daarnaast een opslag en transportatie centrum om zo het verkoop netwerk te verbeteren. 

Onder de producten van Jiang Ping zijn zaailingen van bomen, substraat voor het kweken van bloemen, middelen voor de cultivatie van bloemen, tuinbouw substraat, substraat voor groentenzaailingen en speciale gewassen, bodems voor de ecologische teelt en substraat voor tabaksplanten en champignons.

Aan de andere kant van de samenwerking staat TZ professional, een bedrijf dat al meer dan 30 jaar ervaring heeft binnen de tuinbouw, de cultivatie van ornamentele en jonge planten en de productie van groeimedia. 

Het bedrijf heeft bovendien veel ervaring in het buitenland, vooral in AziĆ«. De sterke punten van TZ professional zijn hun bedrijfsontwikkeling, verkoopstrategieĆ«n en team building. Door deze samenwerking hopen beide bedrijven van Jiang Ping een van de leidende substraat producenten op de Chinese markt te maken. 


Voor meer informatie:
Jiang Ping Biological Substrate
www.jp2003.com


TZ Professional
www.tzpro.de



Publicatiedatum: