Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canadese cannabisteler breidt uit en wil exporteren

De licentiewijziging, die Aphria van Health Canada ontvangen heeft, heeft het bedrijf een extra productieruimte van ruim 18.500 vierkante meter opgeleverd. Dit was onderdeel van een uitbreiding van de kas in Leamington, Ontario en zal de productiecapaciteit voor medicinale cannabis van het bedrijf meer dan verdrievoudigen van 9.000 kg tot 30.000 kg per jaar.



De eerste oogst van de uitbreiding zal in de laatste week van mei beschikbaar zijn voor de verkoop.

Vic Neufeld, Chief Executive Office van Aphria: "Als we begin volgend jaar klaar zijn, zal onze volledig uitgebreide faciliteit bijna 93.000 vierkante meter productieruimte opleveren. Dit zal, in combinatie met onze samenwerking met Double Diamond Farms en onze recente overname van Broken Coast Cannabis, onze verwachte productiecapaciteit op 230.000 kg per jaar brengen, waardoor Aphria in staat zal zijn om aan de verwachte vraag van de Canadese markt te voldoen én een deel te exporteren naar belangrijke gevestigde internationale markten."

Voor meer informatie:
Aphria
T: 1-844-427-4742
F: 1-844-427-4796
info@aphria.com
aphria.com
Publicatiedatum: