Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Gier Drive Systems breidt uit

Bij De Gier Drive Systems in Wateringen wordt al maandenlang hard gewerkt aan de uitbreiding van het bestaande bedrijfspand. Door de aanhoudende groei van het bedrijf was uitbreiding een logisch gevolg. De totale oppervlakte van het pand wordt zelfs meer dan verdubbeld.



De Gier Drive Systems produceert aandrijftechniek zoals motorreductoren, tandheugels, wormwielreductiekasten en bijbehorende accessoires voor ventilatie-, scherming- en hijssystemen. Deze worden toegepast in de tuinbouw, de intensieve veehouderij en de utiliteitsbouw.

Algemeen directeur Rob Sandberg: " Door de enorme groei de afgelopen jaren hebben we meer ruimte nodig voor onze machines en assemblage. Deze uitbreiding geeft ons de mogelijkheid de indeling en de routing te optimaliseren. De nieuw in te voeren geïntegreerde logistiek en lijnassemblage zullen zorgen voor een verhoging van de productiviteit op de werkvloer. Daarnaast hebben wij veel aandacht besteed aan het creëren van ergonomische werkplekken voor onze medewerkers. "


Wouter Heezen (sales director) en Rob Sandberg (general manager)

De nieuwbouw is voor een groot deel onderkelderd. Deze kelder zal gebruikt worden voor logistieke doeleinden en als parkeergarage. Ook zijn er in het nieuwe gedeelte twee dockshelters gemaakt waardoor het laden en lossen van vrachtwagens en containers een heel stuk gemakkelijker wordt.
 
Rob Sandberg: "Wegens grote drukte gaat onze dagelijkse productie onverminderd door tijdens deze grootscheepse verbouwing. Daarom streven wij ernaar het nieuwe gedeelte van onze fabriek zo snel mogelijk operationeel te maken. We kunnen niet wachten om onze positie op de wereldmarkt verder uit te breiden."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Sanberg.
De Gier Drive Systems
Westlandseweg 9
2291 PG Wateringen
Netherlands
T +31 (0)174-292089
F +31 (0)174-295644
sales@degier.nl
www.degier.eu
 
Publicatiedatum: