Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duitse consument waardeert smaak en bite van premium+ tomaten

Op de Grune Woche in Berlijn heeft de Duitse consument kennis kunnen maken met de Nederlandse premium+ tomaten. Tijdens een smaaksessie had men de mogelijkheid om zijn/haar opinie te geven over mini cherry trostomaten en het snoeptomaatje aan de tak Red Desire (Delisher).



Positieve feedback
Samen met ketenpartner RedStar werd geluisterd naar het oordeel en de adviezen van van de Duitse consument. "Het blijft uiterst waardevol om persoonlijk de opinie te horen. Veel consumenten gaven een positieve feedback op de goede smaak van de tomaten in de winterperiode. Een gegeven waar we trots op mogen zijn en waar over mogen nadenken hoe we deze meerwaarde tastbaar kunnen maken," vertelt Nico van Vliet.



Trots
"Trots is dus zeker op zijn plaats richting de Nederlandse telers en de ketenpartners.
Dit gold zeker ook Delisher, een mini cherry pruimtrostomaat. Deze werd positief beoordeeld zowel op smaak, kleur en bite. Komende week worden de resultaten geanalyseerd en op de Fruit Logistica delen we graag de conclusies", besluit Nico.
Publicatiedatum: