Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duitse consument enthousiast over nieuwe cherrypruimtrostomaat

Wat vindt de consument ervan? Dit is een van de wezenlijke vragen die de gehele keten bezighoudt als het gaat om het lanceren van nieuwe producten.
Vanuit die gedachte waren meerdere ketenpartners aanwezig op de GrĂ¼ne Woche in Berlijn om direct te vernemen van de Duitse consument hoe zij aankijken tegen nieuwe rassen, gefaciliteerd door het GroentenFruithuis.



De Ruiter heeft initiatief genomen en samenwerking gezocht met ketenpartners om ook van deze gelegenheid gebruik gemaakt en heeft het ras Strabena samen met ketenpartner Van Nature laten beoordelen door de kritische Duitse bezoekers.

Veel Duitse consumenten gaven een positieve feedback op de goede smaak van de tomaten in de winterperiode. Een gegeven waar we trots op mogen zijn en over mogen nadenken hoe we deze meerwaarde tastbaar kunnen maken. 

Dit gold zeker ook voor Strabena, de nieuwe cherrypruimtrostomaat van De Ruiter. Deze werd positief beoordeeld zowel op smaak, kleur als algemene indruk.


Voor meer informatie:
De Ruiter Seeds
www.deruiterseeds.nl
Publicatiedatum: