Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Toekomst Westland Marketing

Afgelopen week heeft Westland Marketing te horen gekregen dat de subsidieregeling vanuit Gemeente Westland per 1 januari 2019 verandert. "Voor de organisatie betekent dat er duidelijkheid is na vele gesprekken die al enkele maanden lopen. Een blauwdruk voor de sectorbrede marketing zal zich dit jaar vormen in overleg met het bestuur, gemeente en partners. Westland Marketing werkt op projectbasis al veelvuldig samen met het bedrijfsleven en zal dat verder intensiveren", laat de club weten.
 
Komend jaar zal de organisatie een rol spelen bij de marketing en promotie van de partners van World Horti Center en nieuwe initiatieven zoals de Greenport Hub. Ook zal zij de deelname aan internationale beurzen verzorgen, nieuwe communicatiemiddelen ontwikkelen en persbezoeken, zoals National Geographic, coördineren. Het team zit dit jaar dus niet stil! Vanaf deze maand neemt het team ook intrek in een kantoor in World Horti Center en kan zo vanuit een centrale plek in het hart van de tuinbouw de werkzaamheden uitvoeren. 
Publicatiedatum: