Egyptenaren in Nederland voor wateropslag en -collectie

Afgelopen vrijdag heeft een Egyptische delegatie Buwatec bezocht. De delegatie bestond uit specialisten op het gebied van irrigatie. Zelfs de verantwoordelijke minister van het Ministerie van Irrigatie was aanwezig. De focus van het bezoek was gericht op de mogelijkheden voor oplossingen voor de opslag en het verzamelen van water. Maar ook concepten voor moderne visteelt hebben de interesse. In de afgelopen jaren heeft Buwatec veel watertanks geëxporteerd richting Afrikaanse landen. De vraag naar opslagtanks in landen als bijvoorbeeld Egypte is groot. ''Waar water schaars is , moet je het kunnen op slaan'', aldus Pieter Versluis - Export Manager bij Buwatec.
 


Van oudsher ligt de focus op de Nederlandse markt, maar gedurende de jaren gaan watertanks de wereld over. Van Martinique tot China en van Zuid-Korea tot Chili. Exporteren kent weinig grenzen. Dit merkt ook Pieter Versluis op: ''Export is de toekomst, traditioneel gaan er veel tanks, via onze Nederlandse klanten, naar het buitenland. Als we kijken naar het aantal aanvragen vanuit het buitenland, zien we een stijging voor Buwatec. Ons eigen export netwerk groeit elk jaar en wij zijn verantwoordelijk dat wij onze klanten op afstand zo goed mogelijk kunnen ondersteunen''.

Voor meer informatie:
Buwatec B.V.
Woudrichemseweg 36A
4286 LB Almkerk
The Netherlands
Tel: +31 (0) 183 403911
Internet: www.buwatec.com

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.