Pastapakketten met verse tomaten

Het Canadese SUNSET heeft 'You Make Me' gelanceerd, een lijn van vier pastamaaltijdpakketten die in supermarkten in het hele land zullen worden verkocht. Deze handige maaltijdpakketten bevatten alles wat nodig is om thuis een lekkere pastaschotel te bereiden met verse tomaten, pasta, kruidenpakketten en olijfolie. De recepten zijn ontwikkeld door de culinaire directeur van SUNSET, de bekende chef Roger Mooking."Veel klanten hebben niet altijd de tijd om met onze versproducten maaltijden helemaal zelf thuis te bereiden," zegt SUNSET CEO Paul Mastronardi. "Onze 'You Make Me' pastapakketten zijn binnen enkele minuten klaar, compleet met verse tomaten, zonder verlies van smaak en voedingswaarde."

Deze maaltijdpakketten zijn verkrijgbaar in vier verschillende smaken: Klassiek Italiaans ("You Make Me Fresh"), pittig Arrabbiata ("You Make Me Hot"), romige Parmezaanse kaas ("You Make Me Blush") en een koude pastasalade ("You Make Me Chill"). Elk pakket bevat een diner voor twee of vier bijgerechten en kan in 15 minuten of minder worden gekookt.

'You Make Me' is de evolutie van het Minzano pastapakket dat SUNSET in maart in een paar supermarkten heeft getest, waarbij volgens Mastronardi hun verwachtingen werden overtroffen: "We zijn toen meteen aan het werk gegaan om een assortiment recepten te optimaliseren om consumenten een nieuwe lijn handige maaltijdkeuzes aan te kunnen bieden die aan hun behoeften zouden voldoen."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven