Canadese Leds blijken effectief in China

Volgens Future Farm Technologies heeft hun LED-afdeling Canada in het afgelopen kwartaal grote vooruitgang geboekt.
 • De LED-showroomuitbreiding is klaar en volledig operationeel, wat kostenbesparingen oplevert dankzij een verticaal geïntegreerd magazijn en showroom.
 • De vraag neemt toe naar de bekroonde Scorpion groeilampen van LED Canada naarmate er meer gecertificeerde telers hun proeven afronden.
 • Een gecertificeerde teler in de VS heeft korting gekregen van zijn energieleverancier voor het gebruik van LED Canada Scorpion groeilampen, wat de weg vrijmaakt voor besparingen en grote LED bestellingen.
 • Peking University gebruikt groeilampen van LED Canada en heeft aangetoond dat ze de hoogste oogsten produceren ten opzichte van andere geteste groeilampen.
 • LED Canada bevindt zich in de laatste fase van een offerte voor Leds voor Mobile, AL Farm en een ander bedrijf in Massachusetts. Voor elk van deze verticale teeltbedrijven zouden 9000 LED-lampen nodig zijn van 8 voet (2.43m); een miljoenenbestelling voor elk project.
Peking University is één van de 9 beste universiteiten in China. Alleen de hoogst scorende studenten in landelijke examens worden toegelaten met een totale inschrijving van ongeveer 35.000. Van de faculteitsleden zijn 53 lid van de Chinese academie van wetenschappen en 7 van de academie van techniek. Peking fuseerde in 2000 met Beijing Medical University waardoor een reeks nieuwe medische cursussen en disciplines aan het curriculum werden toegevoegd.
  Voor meer informatie:
  Future Farm Technologies
  342 Compass Circle
  North Kingstown RI 02852
  T: (617) 834-9467
  info@futurefarmtech.com
  futurefarmtech.com

  Publicatiedatum:
  Auteur:
  ©  Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


  Ander nieuws uit deze sector:


  Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

  Inschrijven Ik ben al ingeschreven

  U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

  Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
  Bedankt!

  Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.