Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Video-impressie van cannabisteelt op water

Green Relief is in 2013 opgericht door Warren Bravo, Lyn Bravo en Steve LeBlanc, ten behoeve van duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid en onderzoek, principes die worden weerspiegeld in het vernieuwde merk van Green Relief.

De vernieuwing van het bedrijfsmerk was volgens CEO Warren Bravo een zeer persoonlijke beslissing: "Met de legalisatie voor de deur was het belangrijk dat ons imago beter onze niet-aflatende toewijding aan cannabis als medicijn weergaf en tegelijkertijd onze passie voor duurzaamheid benadrukte."

Green Relief wil dat mensen zich niet alleen bewust zijn van de kwaliteit, consistentie en veiligheid van hun medicinale cannabis, maar ook van het belang van teruggeven aan de gemeenschap en de zorg voor onze planeet.Green Relief is de enige medicinale cannabisteler ter wereld met teelt op water, waarbij vissen en planten in een natuurlijk ecosysteem worden gehouden dat 90% minder water gebruikt dan conventionele landbouw. Het wordt beschouwd als de meest innovatieve en duurzame vorm van landbouw. De tilapia van Green Relief krijgen hoogwaardig biologisch voer dat een goede bron van gezonde dierlijke eiwitten voor consumptie oplevert. Momenteel geeft Green Relief om de vier weken 300-340 vissen weg aan lokale opvanghuizen.

Voor meer informatie:
Green Relief
www.greenrelief.ca
Publicatiedatum: