Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Village Farms tomaat finalist voor innovatieprijs

De Lorabella Blossom tomaat van Village Farms is geselecteerd als een van de 10 finalisten voor de Inaugural Produce Business Innovation Award. Deze nieuwe prijs is deels gebaseerd op het vermogen van een product om de markt op te fleuren. Deze zonnige oranje tomaat heeft een heerlijk frisse uitstraling. De unieke tomaat en zijn naam hebben een speciale betekenis voor de oprichter en CEO van Village Farms, Michael DeGiglio: "De naam van deze variƫteit staat mij na aan het hart en ik hoop dat je deze tomaat net zo speciaal zult vinden als ik."



Lorabella Blossom heeft een niet-traditionele tomatensmaak die doet denken aan de gevoeligheden van de oude wereld. Het maakt deel uit van de San Marzano productenlijn van Village Farms en is een snacktomaat die geschikt is om te grillen, braden en fruiten. Ook moet opgemerkt worden dat de oranje kleur meer lycopeen heeft dan een rode tomaat. Lorabella Blossom tomaten zijn ook een goede bron van kalium en vitamine A en C.



De winnaar van de eerste Produce Business Innovation Award zal worden bepaald door een openbare stemwedstrijd die nu gaande is. De publieksprijswinnaar zal worden aangekondigd tijdens de New York Produce Show die van 11-14 december wordt gehouden. Kom langs bij stand #244 van Village Farms om de Lorabella Blossom te proeven. Stemmen kan tot 17.00 uur PST op 27 november. Bezoek om je stem uit te brengen voor de Lorabella Blossom www.producebusiness.com of de website van Village Farms voor een link naar waar gestemd kan worden: www.villagefarms.com
Publicatiedatum: