Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw appartementencomplex in Bronx met aquaponics kas

Zoals veel nieuwe gebouwen die in New York City worden gebouwd, zal Bedford Green House in de Bronx energiezuinig zijn met een milieuvriendelijk ontwerp. Maar de aquaponics kas op het dak zal ook een aanmoediging vormen voor bewoners om stadslandbouw uit te proberen.

Het Bedford Green House in Bedford Park zal met 13 verdiepingen en 118 wooneenheden meer dan 160 bewoners huisvesten. Dit bouwproject zal $56,8 miljoen kosten en is een initiatief van Project Renewal. Gouverneur Andrew Cuomo kende in februari $6,2 miljoen toe aan de financiering van het project via een bijstandsprogramma voor daklozen en gehandicapten in New York.

De aquaponics kas zal bewoners in staat stellen om groenten en fruit te produceren en vis te kweken, zoals tilapia. Daar de teeltbakken verticaal kunnen worden gestapeld zullen de bewoners meer kunnen produceren dan met traditionele teeltmethoden.

Bewoners zullen ook kunnen werken met de eigen tuinbouwtherapeut van Project Renewal, om jaarrond hun eigen voedsel te telen. Daarnaast zullen chef-koks van het Culinary Arts Training Program van de non-profitorganisatie gezonde kooklessen geven in de demo keuken van de dakkas, bedoeld voor bewoners en de gemeenschap.

Lees meer op Metro US
Publicatiedatum: