Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Syngenta investeert meer in China

Syngenta is van plan om meer middelen in te zetten in de Chinese landbouwsector om in de komende vijf jaar hun productenlijn uit te breiden en oplossingen op maat aan te kunnen bieden volgens hogere leidinggevenden van het bedrijf.

CEO Erik Fyrwald: "Na eerder dit jaar door de China National Chemical Corp. te zijn overgenomen, kijken we er naar uit om als Chinees bedrijf nog nauwer samen te werken met wetenschappelijke instituten in het land. We zullen doorgaan met de ontwikkeling van agrarische technologie├źn om een grotere bijdrage te leveren aan de Chinese landbouw."

Volgens Fyrwald besteedt het bedrijf jaarlijks $1,3 miljard aan onderzoek- en ontwikkeling. Andrew Guthrie, president van Syngenta China, zegt dat de landbouw in China duurzamer moet zijn omdat er weinig land en water is. Ook is er een wens om de CO2-uitstoot te verminderen.

"Door betere zaden en effectievere gewasbeschermingsmiddelen te leveren, die minder water nodig hebben, kunnen we de productie en de milieuduurzaamheid helpen verbeteren," zegt Guthrie.

Lees meer op Ecns.cn (Li Yan)
Publicatiedatum: