Nieuw zelfstandig railsgeleid camerasysteem voor beter toezicht in kassen

Na de lancering van hun digitale platform voor beheer van glastuinbouwbedrijven op afstand introduceert iUNU nu de nieuwst innovatie van het bedrijf: Het LUNA zelfstandig opererende, op rails werkende camerasysteem.Het nieuwe hulpmiddel maakt gebruik van hoe machines en computers het menselijke brein en de menselijke ogen nabootsen om beelden en inzicht te creëren over het teeltproces en -beheer.

Luna werkt met een op rails gemonteerde, mobiele camera die close-up, hoge resolutie beelden van de planten neemt, en vaste camera's die zijn opgesteld om het totale teeltproces te volgen. In combinatie met door sensoren verzamelde visuele gegevens vertelt dit telers precies wat er in hun kas gebeurt en kan toezicht worden gehouden op zowel individuele planten als het hele bedrijf.

Achter de schermen bouwt Luna realtime modellen van groeicurves en geeft een waarschuwing wanneer gewassen van de norm afwijken. Door deze waarschuwingen te koppelen aan werkstroombeheer dashboards, kunnen beheerders gemakkelijker de taken toewijzen die nodig zijn voor een bepaald gewas. Luna kan via elk mobiel of vast apparaat met internetverbinding worden beheerd.


Adam Greenberg, CEO van iUNU: "Onze technologie helpt telers in de glastuinbouw hun bedrijf te optimaliseren met behulp van beelden en gegevens. En het railgeleide camerasysteem van Luna en de meest recente plantgerichte oplossingen van iUNU zijn nog maar het begin." 

Door hoge resolutie beelden met bio-informatica te combineren biedt het systeem een innovatieve manier om minieme veranderingen in plantengedrag waar te nemen, wat een beter beheer mogelijk maakt van je glastuinbouwbedrijf.

Voor meer informatie:
Adam Greenberg (CEO)
iUNU
Tel: +1 415 812 3102

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.