Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert bouwt nieuwe kassen

Koppert Biological Systems begint in februari met de bouw van een nieuwe kas aan de Molenweg in Berkel en Rodenrijs. Op deze plek brengt het biologische gewasbeschermingsbedrijf de productie van insecten en mijten onder. Dinsdag werd het contract afgesloten met de uitvoerder van het bouwproject, KUBO.


Algemeen directeuren Paul Koppert (linksonder) en Henri Oosthoek (rechtsonder) ondertekenen het contract met Wouter Kuiper (midden), directeur van KUBO, onder toeziend oog van René Koppert,(rechtsboven), director operations bij Koppert, en Pieter van Velden, adviseur van AAB.

Directeuren Henri Oosthoek en Paul Koppert ondertekenden namens Koppert het contract met de algemeen directeur van KUBO, Wouter Kuiper. "Onze oude productiefaciliteit is deze zomer afgebroken. De kweek van insecten en mijten is nu tijdelijk op een andere locatie ondergebracht. Dit nieuwe complex past bij de ontwikkeling die Koppert doormaakt en de verwachte groei", zegt Paul Koppert.

KUBO is net als Koppert een familiebedrijf en de ondernemingen werken al meer dan vijftig jaar samen. De opa van Kuiper zette vroeger de eerste kas neer voor de vader van Paul Koppert en neef van Oosthoek, Jan Koppert, die toen nog komkommerteler was.

"We werken al heel lang samen. Dat we het vertrouwen krijgen om dit project uit te voeren en als familiebedrijven onder elkaar op deze manier samen te werken, vind ik heel bijzonder", aldus Kuiper.

De bouw van de nieuwe kas start in februari. Het kassencomplex van ruim 3 hectare wordt in september door Koppert in gebruik genomen.

Voor meer informatie:
Koppert Biological Systems
Veilingweg 14
2651 BE Berkel en Rodenrijs
Tel: 010-5140444
Fax: 010-5115203
www.koppert.com

KUBO Group




AAB
Tel:0174-637637
www.AABnl.nl
 
Publicatiedatum: