Uitbreiding toelating Karma in vruchtgroenten

Karma heeft een uitbreiding gekregen tegen echte meeldauw in vruchtgroentengewassen onder glas. Karma is nu ook toepasbaar in de bedekte teelt van augurk, komkommer, courgette, aubergine, paprika en tomaat. Het product was al in diverse andere teelten zoals o.a. aardbeien, bessen en rozen toegelaten.

Effectief en biologisch Karma is een middel van natuurlijke oorsprong (GNO) op basis van kaliumwaterstofcarbonaat, geformuleerd als spuitpoeder (85% SP) met uitvloeiers en hechters. Karma heeft geen MRL en is toegelaten binnen SKAL. Karma is een contactmiddel, dat zowel preventief als curatief werkt. In de rozen- en aardbeienteelt heeft Karma de afgelopen jaren bewezen zich met de standaard meeldauwmiddelen te kunnen meten.

Advies - Dosering: 0,2% - 0,3%, maximaal 3 kg/ha - Maximaal 8 toepassingen per jaar - Pas toe met een interval van 7 dagen - Veiligheidstermijn: 1 dag - Na 4 toepassingen afwisselen met andere middelen - Niet aanzuren - Voer bij geen ervaring eerst een proefbespuiting uit, vooral gedurende wintermaanden op gevoelig gewas!

Voor meer informatie:
Horticoop
www.horticoop.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.