Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Standaard meer dan 30 slasoorten in assortiment"

"In de zomer halen we 's morgens onze producten bij de telers en 's middags liggen deze op het bord. De leveranciers weten ook dat zij geen restpartijen mogen leveren. Wij accepteren geen aanbiedingen, alleen goede producten. Daarom is onze productcontrole ook extreem streng. We willen een betrouwbare afnemer zijn, zodat onze klanten een optimale kwaliteit tegen een eerlijke prijs krijgen", vertelt eigenaar Ercan Duruöz. 

Het bedrijf bestaat sinds 2002 en er werken 60 medewerkers. Men heeft 18 leveringsvoertuigen ter beschikking. Elele levert aan retail en zorginstellingen binnen een straal van 100 km. In het Rheinland en in Westfalen is het bedrijf bekend om haar veelzijdige wereldassortiment. "We hechten niet alleen maar waarde aan lokale leveranciers. We importeren uit de hele wereld direct van de telers." Exotisch fruit en seizoensspecialiteiten vullen het 'standaardassortiment' van bijvoorbeeld meer dan dertig verschillende slasoorten aan.


De voorkant van de opslagruimte

Sinds anderhalf jaar produceert Elele zelf kant-en-klare groenten- en fruitproducten, om flexibel op de wensen van de klant in te kunnen springen. "Van verse fruitsalades tot aan individuele slamengsels, we bereiden het voor onze klanten volgens hun eigen wensen." 


Ercan Duruöz met een krat verse sla

Wie een dergelijke service aanbiedt, moet echter dag en nacht bereikbaar zijn. "Daarom werken we met dag- en nachtdiensten 365 dagen per jaar. Daar komt nog bij dat we de taken onder elkaar verdelen: zo houd ik me bezig met klantcontact en mijn broers houden zich bezig met de inkoop. Met mijn neef is echter ook al de volgende generatie werkzaam binnen het bedrijf."


Eigenaar Ercan Duruöz en twee van zijn medewerkers

Verdere informatie:
Elele - Obst & Gemüse
Frischezentrum Essen 
Lützowstraße 22 45141 Essen
Telefoon 0201 / 343228
www.elele-gastro.de
[email protected]

Publicatiedatum: