Canadese snackgroentenkwekerij wint verpakkingsprijs

De laatste 15 jaar is de Canadese kwekerij Mucci Farms qua bedrijf als productaanbod gegroeid. "We blijven ons richten op vooruitgang," vertelt Joe Spano, vicedirecteur sales & marketing bij Mucci Farms. "De interesse in ons bedrijf neemt eveneens toe dankzij onze aanwezigheid en we hebben hiermee al mooie resultaten geboekt waaronder nominaties voor awards, waarvan we er enkele hebben gewonnen."

PMA-sessies zijn verbeterd
De afgelopen vijftien jaar heeft Mucci Farms het aantal teamleden dat op de Amerikaanse vakbeurs PMA aanwezig is voortdurend uitgebreid omdat ze allemaal over hun eigen expertise beschikken. "De sessies zijn met het jaar beter geworden en leveren onze teamleden waardevolle informatie binnen tal van afdelingen op. De Fresh Summit Conference & Expo is voor ons ook een platform om contacten met nieuwe klanten te leggen en de banden met bestaande partners aan te halen."

Best Packaging Promo award
Dit jaar sleepte het bedrijf de Best New Packaging Promo award in de wacht voor zijn Veggies To Go-verpakkingen. Deze award wordt uitgereikt voor verpakkingen die aantrekkelijk, onderscheidend en vernieuwend zijn en de afzet en consumptie verhogen. "Het is fantastisch dat ons team erkenning heeft gekregen voor zijn innovatieve verpakkingen die passen binnen de convenience-trend en afgestemd zijn op de drukke levensstijl van de moderne consument. We zijn enorm trots op het ontwerp en we zijn ervan overtuigd dat consumenten weg zullen zijn van deze verpakkingen. De opvallende illustraties zullen bij kinderen ook in de smaak vallen evenals de premium kwaliteit van onze groenten uiteraard," vertelt Emily Murracas, marketingdirecteur. 

De met een award bekroonde Veggies To Go-verpakking maakt het mogelijk om een telkens een bakje van 85 gram af te breken. Er zijn verschillende combinaties van in totaal 4 groenten verkrijgbaar: Sun Drops en Sun Bliss cherrytomaten, CuteCumbers minikomkommers en Sweet tot the Point puntpaprika's. Retailpartners kunnen de verpakkingen naar behoefte samenstellen. De Veggies To Go verpakking is duurzaam en volledig recycleerbaar en houdt de groenten van elkaar gescheiden zodat de producten afzonderlijk langer houdbaar zijn. 


 
Contact: 
Ajit Saxena 
Mucci Farms 
Tel: 519-326-8881 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.