Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
bijzondere seizoensproducten van Nederlandse bodem

Smeding introduceert Mijnboer

Smeding Groenten en Fruit introduceert Mijnboer, het merk dat bijzondere seizoensproducten van Nederlandse bodem bereikbaar maakt voor iedereen: telers, koks én consumenten. Anneke Bergsma, marketingmanager: "Met Mijnboer serveer je altijd de pure smaak van de natuur omdat de telers van Mijnboer duurzaam en met passie telen. Dit sluit perfect aan op de missie van Smeding. Wij willen met onze kennis van AGF bijdragen aan duurzame oplossingen voor onze partners: vooruitstrevend, op maat en betrouwbaar."Mijnboer daagt telers uit
Mijnboer heeft de ambitie om in iedere provincie met telers samen te werken die bijzondere groenten en fruit telen. Anneke Bergsma: "We dagen telers uit om te experimenteren met oude rassen of unieke teeltmethoden. Met onze connecties en ervaring in de branche bieden we telers de zekerheid van een afzetmarkt. Zo kunnen zij blijven innoveren en tegelijkertijd winstgevend telen."

Elk seizoen verrassend op de menukaart
Als kok of cateraar weet je: verandering van spijs doet eten. Mijnboer helpt op een natuurlijke manier te variëren. Met een breed assortiment aan bijzondere groenten- en fruitsoorten van het seizoen uit de buurt. Mijnboer heeft in elk seizoen verse primeurs die koks inspireren om onderscheidende gerechten op de kaart te zetten.Mijnboer inspireert om lekker en verantwoord te koken
Hoe blijf je geïnspireerd om thuis lekker en verantwoord te koken? Mijnboer helpt de thuiskok om om met bijzondere seizoensproducten en receptinspiratie heerlijk eten op tafel te zetten. Eten dat je kookt en serveert met een goed gevoel. Omdat de producten van Mijnboer op duurzame wijze geteeld worden. Ze worden geproduceerd en aangeboden in ons eigen land. Dat is goed voor de lokale economie, het bespaart transportkilometers en daardoor kunnen we nét iets later – dus rijper – oogsten.

Verkrijgbaarheid Mijnboer producten
Het assortiment van Mijnboer is exclusief verkrijgbaar via de vestigingen en de bezorgservice van Sligro en bij de supermarkten SPAR, Emté en Marqt.
Telers die meer willen weten over telen voor Mijnboer kunnen contact opnemen met Smeding Groenten en Fruit in Sint Annaparochie.

www.mijnboer.nl

Publicatiedatum: