Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GSPP-certificering voor Takii Europe

Takii Europe heeft officieel een certificering ontvangen voor 'goede zaad- en plantenpraktijken' (GSPP). Het bedrijf kan nu dus GSPP-gecertificeerde tomatenrassen en onderstammen bieden.

"Door GSPP-gecertificeerde producten aan te bieden, creëren we toegevoegde waarde voor onze klanten. We zijn er trots op zo'n geweldig teamresultaat te hebben bereikt," zegt Michel Sengers, operationeel directeur bij Takii Europe.

Een GSPP-gecertificeerd zaden- of zaailingenproductiebedrijf moet aan de GSPP-normen voldoen en moet beheer-, preventie- en controlemaatregelen uitvoeren. Het doel van dit kwaliteitssysteem is te voorkomen dat tomatenzaden en -planten worden geïnfecteerd door Clavibacter michiganensis subsp. michiganensis (Cmm). Deze bacterie, die verwelkingsziekte en bacteriekanker in tomaten veroorzaakt, is een van de meest ernstige en verwoestende plantenziekten, die wereldwijd grote economische verliezen veroorzaakt.

Voor meer informatie:
Takii Europe
Hoofdweg 19
1424 PC De Kwakel
The Netherlands
Tel.: +31(0) 297 500 758
[email protected]
www.takii.eu
Publicatiedatum: