Alois van Vliet nieuwe CEO VoloAgri

Een nieuwe baan voor Alois van Vliet. De oprichter en CEO van Axia Vegetable Seeds is de nieuwe CEO van VoloAgri. Deze kapitaalkrachtige groep investeert wereldwijd in veredelings- en zaadtechnologiebedrijven.

Alois van Vliet volgt Tony Padgett op en heeft daar veel zin in. "Ik wil VoloAgri en Axia wereldspelers maken, onze klanten wereldwijd blijven voorzien van rassen die ze voordelen bieden", vertelt hij. "De combinatie van onze genenbank en de kennis hierover uit zowel open als beschermde teelt zal de bedrijven verder brengen. We richten onze veredeling op de wensen van de klanten en gaan de diensten uitbreiden met technische teeltondersteuning."

Alois is een bekende in de sector. Samen met zijn broer Sandor richtte hij Western Seed op, dat in 2007 overgenomen werd door Monsanto. In 2010 startte hij met Sandor van Vliet en Leo Braams Axia Vegetable Seeds. Sinds 2014 werkt het bedrijf samen met VoloAgri.

Onder andere de merken US Agriseeds, California Hybrids, Catalyst Seeds, New World Seeds, Zayintec en Axia Vegetable Seeds vallen onder het VoloAgri portfolio.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.