12 oktober: Landelijke Preidag 2017

Tijdens de Landelijke Preidag 2017 in Vredepeel op 12 oktober zullen de prei-experts van Seminis uit Nederland, Duitsland en België u bijpraten over het assortiment en de innovaties daar in prei. Nadat vorig jaar de Sumstar (zomer) en Gostar (herfst/industrie) zijn geïntroduceerd komt Seminis wederom met een nieuwe 'ster' naar de Preidag in Vredepeel: Likestar*(SVZL2452).Praktijkonderzoek AGV Vredepeel organiseert dit jaar weer de Landelijke Preidag. Dat is kennismaken met ontwikkelingen die het delen waard zijn, aldus de organisatie Praktijkonderzoek AGV, Delphy en het team Vollegrond van ZLTO-LLTB. Zij verwelkomen u graag in Vredepeel op donderdag 12 oktober.

De nieuwe ster Likestar*
Accountmanager Lotfi Bani: 'Likestar* is een mooie aanvulling op ons prei-assortiment, omdat het ras precies past tussen de SV3225ZL en Lucretius en ontwikkeld is voor de late herfst. Likestar* is zeer geschikt voor de verse markt en kenmerkt zich door een een goede uniformiteit en een donkergroene bladkleur. Likestar* heeft een goede opbrengst en laat zich eenvoudig schonen. Het ras is inzetbaar voor een oogst in november en december. Wij nodigen u natuurlijk graag uit om Likestar* zelf te komen bekijken in het demoveld in Vredepeel!'
* Likestar (veredelingscode SVZL2452) bevindt zich nog in de proeffase en is nog niet beschikbaar voor verkoop.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.