12 tot 17 november

Ga mee op Matchmakingreis Mexicaanse tuinbouw

Wilt u zakendoen met Mexico? En bent u actief in de tuinbouwsector? Ga dan mee met de matchmakingreis van 12 tot 17 november 2017 en bezoek de grootste tuinbouwbeurs in Mexico. Het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Querétaro heeft rond de Expo AgroAlimentaria Guanajuato 2017 een matchmakingprogramma opgesteld.Kansen voor Nederlandse bedrijven
De jonge, beschermde tuinbouwsector in Mexico is de afgelopen 15 jaar gestaag gegroeid. Mexico heeft de ambitie om uit te groeien tot een centrale speler in de regio als producent van verse producten. Dit biedt exportkansen voor Nederlandse bedrijven en mogelijkheden om een duurzame relatie met Mexicaanse telers en verwerkers en de regering op te bouwen. De regio waar de beurs plaats vindt is ook het gebied waar de tuinbouw zich concentreert.

In Mexico zijn al veel aan de tuinbouwsector gerelateerde Nederlandse bedrijven gevestigd. Dit is voornamelijk in de Bajio-regio, waar Queretaro en Guanajuato onder vallen. Onderdeel van de reis is een bezoek aan het Nederlands georiënteerde Agropark in Querétaro. Het NBSO heeft hier veel goede contacten.

Het Agropark in Querétaro is een geïntegreerd Greenhouse center. Het bestaat uit 795 hectare, waarvan 580 hectare kassen. Het park biedt momenteel plaats aan 11 Mexicaanse en internationale bedrijven, met de focus op de productie van tomaten, komkommers en paprika's voor de Amerikaanse markt.

Het NBSO brengt u 1 op 1 in contact met potentiële afnemers en biedt daarnaast tijdens het programma de nodige leads en contacten.

Voor het programma klikt u op de "Meer informatie" button aan de rechterkant van deze mailing. Voor aanmelden klikt u op de knop "Aanmelden". Deelname kost 500 euro exclusief reis-en verblijfskosten.

Aanmelden kan tot 28 oktober.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.