Witlof, broccoli en bloemkool onder merknaam Growers Glory

De witlof, broccoli en bloemkool zijn nu verkrijgbaar bij AGF Direct onder de merknaam: 'Growers Glory'. "We profileren ons met een aantal vaste leveranciers. Telers met een verhaal die staan voor hoge kwaliteit, milieubewuste teelt en voor verantwoordelijkheid nemen en dragen. Telers die willen luisteren naar de wensen van de klant. Door dit te koppelen aan het merk Growers Glory willen wij één identiteit creëren en uitstralen dat we trots zijn op onze mooie, gezonde, oer-Hollandse producten", vertelt Dennis van Tricht van AGF Direct.


Witlofteler Dirk Spruit: ''Je stopt dagelijks je ziel en zaligheid in een product en opeens kleeft er iets aan je naam. 'Growers Glory' is volledig in eigen beheer en dat geeft ons de grip en controle om de kwaliteit te allen tijde te waarborgen.''


"Centraal in dit merk staat de trots op het werk. Dat geld geen drijfveer is omdat je passie naar het product uit gaat. Dat typeert dus de agrarisch ondernemer die zijn trots graag wil verkopen. Dit is aanleiding geweest om de krachten te bundelen en het idee is geboren. In één oogopslag laat dit merk zien waar we voor staan: liefde voor de natuur en passie voor het vak van gezonde groenten telen. Voor ons de manier om de klant aan te zetten tot een herhalingsaankoop met uiteraard als doel om de afzet van producten van onze trotse telers te stimuleren.


Bas de Wit poseert in zijn land trots met een 'Growers Glory'-doos
 
Voor meer informatie:
Dennis van Tricht
AGF Direct
Groothandelsmarkt 2
1681 NN, Zwaagdijk
Tel: 085-3032632
dennis@agfdirect.nl
www.agfdirect.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.