Herstart voor Terracult, Lindner weer aan het roer

Na de problemen afgelopen mei ligt het management van Terracult nu weer in handen van oprichter en voormalig directeur Rainer Lindner. Lindner heeft zich aangesloten bij de Aquarius Limited Group (AQL), die Terracult onlangs hebben overgenomen en de Terracult International GmbH (TCI) hebben opgericht.Lindner heeft Terracult meer dan 20 jaar geleden opgericht en destijds werd zijn bedrijf werd gezien als een van de belangrijkste leveranciers van substraat. In 2013 verkocht Lindner zijn bedrijf aan het jonge managementbedrijf Quadruple International. "Mijn bedoeling was dat het jonge management op dezelfde voet verder zou gaan en de goede reputatie van het bedrijf hoog zou houden. Helaas kwam ik erachter dat veel van de geplande projecten niet of niet goed werden uitgevoerd. Uiteindelijk moest hierdoor begin mei 2017 het faillissement worden aangevraagd," zegt Lindner in een verklaring. 

Als gevolg van het faillissement moesten partners van klanten van Terracult een andere leverancier zien te vinden voor het huidige seizoen. Hierdoor hebben velen verlies geleden. Lindner: "Terracult verloor hierdoor zijn goede naam en het vertrouwen van zijn partners. Het deed me erg veel pijn om dit te zien gebeuren. Terracult GmbH verloor bovendien waardevolle medewerkers die samen met mij het bedrijf hadden opgebouwd". 

Lindner benadrukt dat Terracult nu weer op volledige kracht verder gaat. "Samen met onze partners in Letland, Litouwen en Wit-Rusland zorgen we ervoor dat jij, als klant, de beste producten voor de meest voordelige prijs krijgt."

Lindner nodigt daarnaast iedereen uit om langs te komen bij hun stand bij de 2018 IPM Essen voor meer informatie over het nieuwe bedrijfsplan van TCI. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.