Ellepot introduceert nieuwe trayvullerIn de huidige tuinbouwsector zijn tijd, middelen en personeel essentiële factoren om de top te bereiken. Arbeid is echter moeilijk te financieren en daarom is automatisatie de sleutel tot het verminderen van arbeidskosten en het vinden van efficiënte teeltmethodes. Ellepot heeft nu een innoverend systeem bedacht dat dit probleem oplost. Het nieuwe systeem, waar patent op is aangevraagd, is gericht op klanten die al machines van Ellepot gebruiken, maar ook op nieuwe klanten die op een voordelige manier de teeltopbrengst willen verhogen zonder dat ze veel geld kwijt zijn aan arbeidskosten.

Directeur Lars Steen Pedersen: "We hebben naar onze klanten en de markt geluisterd en realiseren ons dat ook kleinere en nieuwe kwekerijen nood hebben aan automatisering. Onze nieuwe Ellepot Tray Filler TF1 vult de trays automatisch met onze Ellepots, onze speciaal ontworpen potten. Dit scheelt al 1-2 mensen in het arbeidsproces. De nieuwe TF-1 kan gemakkelijk aangesloten worden op een van onze semiautomatische machines. De TF-1 is ontworpen voor enkele productielijnen, maar we zijn al bezig met de lancering van het TF-2 model waarop ook dubbele productielijnen op aangesloten kunnen worden. Deze zal in de lente van 2018 gelanceerd worden. Ik ben blij te melden dat beide modellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen beschikbaar zullen zijn. 

Voordelen van de TF-1:
  • Veel waarde voor je geld 
  • Grote capaciteit – tot wel 9000 potten per uur
  • Gebruikersvriendelijke interface met kleur touchscreen
  • Klantenservice via LAN verbinding.
  • Op maat gemaakt voor potten en trays (Een pot en een tray)
  • Trays blijven schoon in gebruik
  • Extra functies: boor, irrigatie units en tray automatisering om een volledig automatische set-up te creëren 
  • De TF-1, dat in afwachting is van een patent, zal in oktober 2017 op de markt gebracht worden. 
Voor meer informatie:
Ellepot
www.ellepot.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.