Een samenspel tussen teler, kassenbouwer en klimaatspecialist

Eind vorige week bezochten Horconex en KE GrowAir gezamenlijk in Zuid-Frankrijk verscheidende telers die zeer geïnteresseerd zijn om met een semi gesloten kas te gaan telen. Door het samenspel op locatie te laten plaatsvinden en ieder vanuit zijn eigen expertise mee te laten puzzelen ontstaat er een door allen actoren gedragen ontwerp voor het ultieme doel: Een optimaal homogeen klimaat voor optimale productie."De klant wil maar een ding, namelijk een optimaal klimaat voor optimale productie. En als je dit wilt bereiken dan moet je samenwerken," aldus Albert Haket, Sales director van Horconex, kassenbouwer en sinds 30 jaar sterk geworteld in Frankrijk en Zwitserland. Als kassenbouwer weten we een van de belangrijkste voorwaarden voor een goed klimaat te realiseren, namelijk de kas. Echter, zonder een goede homogene luchtverdeling kan de teler hierin geen goede condities creëren voor optimale productie. Met dit kleine onderdeel van de totale technische installatie (en begroting) valt of staat het hebben van een optimaal renderende semi gesloten kas.
Genoeg reden om samen hierin op te trekken en met de kweker op locatie zijn ontwerp af te stemmen. Helaas horen we maar al te vaak dat bij gesprekken over uitbreidingen of moderniseringen van (semi gesloten) kassen veel wordt gesproken over budget en kas maar niet over hoe het klimaat gemaakt wordt en wat dit uiteindelijk de kweker op gaat leveren. Dat kan dus anders.Complementaire kennis en kunde
"Onze specifieke kennis en kunde over lucht verdelen is complementair aan de kennis en kunde van kassenbouwer. Elkaar op de juiste punten aanvullen maakt iedere samenwerking sterk en de kans op succes het grootst" aldus Gerjo de Zeeuw, directeur van KE GrowAir. Ieder vanuit zijn eigen expertise samen bouwen aan het ultieme klimaat voor optimale productie is bij iedere kweker weer de unieke uitdaging.

Bezoek tevreden kwekers
De kwekers Olivier Herranz en Cedric Meurs zijn de huidige geïnteresseerde kwekers voorgegaan en kunnen uit eigen ervaring vertellen wat een kas van Horconex en luchtverdeelslangen van KE GrowAir hun hebben gegeven. Een optimaal klimaat voor optimale productie.

Voor meer informatie:
KE GrowAir
Edisonweg 11
3291 CK Strijen
Tel. +31 (0) 78 674 8475
Fax +31 (0) 78 674 8476
info@ke-growair.nl
www.ke-growair.nl

Horconex
Industriestraat 18
2671 CT Naaldwijk
Tel: 0174 623440
Fax: 0174 623102
info@horconex.com
www.horconex.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.