Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zuid-Koreaanse bankiers bezoeken Westlandse kassen

Tholen - Dat Zuid-Korea serieuze interesse heeft in de Nederlandse tuinbouw, is de afgelopen jaren al zeker bekend geworden. Politici zijn diverse malen langsgekomen. Afgelopen weekend kreeg deze goede relatie een nieuw vervolg.

De Keb Hana bank uit Zuid-Korea wilde in navolging van diverse andere bedrijven ook graag kennismaken met de Nederlandse tuinbouw. De bank heeft een Nederlandse vestiging en die medewerkers zijn al vaker in Nederlandse bedrijven geweest. Ditmaal was de beurt aan de CEO van het bedrijf. Op Facebook post de kwekerij foto's van het bijzondere bezoek.





"Aziƫ moet de komende jaren zorgen voor een groter aanbod van voedsel en dan is groei van de agrarische bedrijven een gewenste stap. Dus zo stonden wij in pak dit team op te wachten", laten Gebr. Valstar weten. "Het blijft leuk om te merken hoe goed mensen zich inlezen als ze op bezoek komen. Het enthousiasme was groot. In ontspannen sfeer hebben we deze mensen ons bedrijf laten zien. Wij hebben ons best gedaan deze mensen een goede afspiegeling van de Nederlandse tuinbouw te geven. Met elkaar promoten wij de tuinbouw vandaag in de hoop dat we kunnen bijdragen aan groei en export van de sector."





Het bezoek is gecontinueerd met een bezoek aan Koppert Cress. "Ook zo'n prachtig bedrijf, waar deze mensen vast en zeker hun ogen uit hebben gekeken."